Päätuotteemme on Filtro- kaivokohtainen hulevesisuodatin, joka on kehitetty kaupunkien hulevesien puhdistamiseen roskista, kiintoaineesta ja mikromuoveista.

Suurin osa, noin 75-80 % huleveden haitta-aineista, kuten mikromuovit, fosfori, metalleista ja PAH-yhdisteistä kulkeutuu kiintoaineeseen sitoutuneena. Filtro- kaivokohtaisessa suodattimella saadaan jopa 90 % kaikesta hulevesien kiintoaineesta ja haitta-aineista puhdistettua luonnonmukaisesti ja kustannustehokkaasti. Kaivosuodatin voidaan jälkiasentaa olemassa oleviin kaivoihin, joten hulevedet ja lähivesistöjen laatu voidaan puhdistaa ilman aikaa ja rahaa vieviä kaivutöitä. Kaivosuodatin voidaan asentaa kaikkiin suomalaisiin kaivoihin koosta ja valmistajasta riippumatta, joten koskaan aikaisemmin vesienkäsittely ja virkistysvesistöjen parantaminen ei ole ollut näin helppoa ja halpaa.

Menetelmän on ottanut käyttöön jo useat asiakkaat! Katso tarkemmin Filtron tuote-esitteestä ja tutkimusraportista ja ota yhteyttä, niin kerromme millaisia tuloksia saamme aikaiseksi sinun kohteessasi!

Lisäksi myymme kehittämäämme vedenalaista biosuodatinta uimapaikkojen ja järvien puhdistamiseen. Kysy ihmeessä lisää loistavista tuloksista Vantaan Kuusijärven puhdistamisesta.

★★★★★
Tiesitkö että Suomen tekonurmilta kentiltä katoaa 2 miljoonaa kiloa kumirouhetta vuosittain ja merkittävä osa niistä viemäreitä pitkin vesistöihin? Ratkaisu löytyy jälkiasennettavasta Filtro-kaivokohtaisesta suodattimesta. Tähän ratkaisuun päätyi myös Suomen ympäristö keskus SYKE, joka tutkii Filtro-hulevesisuodattimilla tekonurmikenttien mikromuoviongelmaa Suomessa. Pirkkolan ja Puolitan urheilukentillä Helsingissä Filtrolla puhdistetaan yli 90 % hulevesien mikromuoveista.
- SYKE

★★★★★
Kehittäessään Kuusijärvestä kansainvälisen tason virkistysaluetta, Vantaa päättyi vedenlaiseen biohiilisuodattimeen. Watecon Lago on puhdistanut nyt 2 vuotta Vantaan merkittävimmän virkistysalueen uimavesiä ja sinileväongelmat on saatu hallintaan luonnonmukaisesti ja kustannustehokkaasti.
- Vantaan Kaupunki

★★★★★
Filtro-kaivosuodattimilla on ratkaistu kumirouheen kierrätys mm Helsingin Pirkkolan ja Puotilan tekonurmikentillä
- Helsinki

★★★★★
Katualueen hulevesien käsittely vedenlaadultaan herkällä Jyväskylän Myllylammen valuma-alueella
- Jyväskylä

Kysy tarjousta


Laskutus- ja toimitustiedot